Nationale Recycle week: 14 t/m 21 oktober Lees online  |  Afmelden
Handyman
Voor 20:00 besteld, morgen in huis
Direct ophalen in de winkel
Gratis verzending vanaf 25,-
Lever je lege batterijen, cartridges en lampen in

Deze week is het Nationale Recycle week. Dé week waarin we extra aandacht besteden aan recycling. Want recyclen = goed voor het milieu! En Handyman helpt je daarbij graag een handje. Heb jij thuis nog lege batterijen, cartridges en/of kapotte lampen? Gooi ze dan niet weg, maar lever ze in bij een Handyman winkel in jouw buurt. Zo zorgen we samen voor een beter milieu. Recycle jij ook al mee?

Let op: het inleveren van lege batterijen, cartridges en/of lampen kan alleen in onze winkels.

Vind de dichtstbijzijnde Handyman
Recycle jouw lege cartridges
Zijn jouw cartridges op en weet je niet hoe je ze moet recyclen? Lever ze in bij een Handyman winkel bij jou in de buurt. Wij recyclen ze op de juiste manier. Daarnaast ontvang je voor een cartridge met printerkop € 1,- korting. Per nieuwe cartridge die je aanschaft, mag je 1 lege inleveren!
Naar winkel
Help het milieu een handje: lever je lege batterijen in
Heb jij ook een flinke hoeveelheid lege batterijen in je keukenlade liggen? Lever ze dan in bij een Handyman winkel bij jou in de buurt. Wanneer je 10 lege batterijen inlevert, ontvang je ook nog eens 10% korting op de aanschaf van nieuwe batterijen
Naar winkel
Wat LED je? Lever je kapotte lampen in

Heb jij nog kapotte lampen in huis? Lever ze dan in bij een Handyman winkel in jouw buurt. Bij inlevering van 3 kapotte LED-, spaar- of TL-lampen ontvang je 10% korting op je nieuwe lampen. Dus wat LED je?

Naar winkel
Samen voor een beter milieu!
Wat vind je van onze nieuwsbrief?
 
Volg ons
Like ons
Volg ons
Bekijk onze winkels
Ideal   Mastercard   Visa   Paypal   afterpay   thuiswinkel waarborg